Les Matemàtiques De Guanyar Wordle: De La Distribució De Cartes A Les Estratègies De La Primera Paraula

Introducció

Si alguna vegada has jugat al joc but Wordle,nevertheless saps que pot ser alhora desafiant i divertit. Però us heu preguntat mai quines són les millors estratègies per guanyar?En aquesta entrada del bloc, donarem una ullada a les matemàtiques de Wordle, des de la distribució de cartes fins a les estratègies de la primera paraula. Si entens la mecànica del joc, podràs desenvolupar millor la teva pròpia estratègia guanyadora.

Així que comencem!

Utilitzeu La Distribució De Cartes

Una de les millors maneres de guanyar a Wordle és entendre com funciona la distribució de cartes.

Cada lletra de l’alfabet anglès té una freqüència específica, i aquesta freqüència es reflecteix en la distribució de lletres a Wordle.Per exemple, la lletra E és la lletra més comuna en anglès, de manera que apareixerà més sovint que qualsevol altra lletra a Wordle. La lletra Z, en canvi, és una de les lletres menys comunes, per la qual cosa apareixerà amb menys freqüència.

Sabent això, podeu utilitzar la distribució de cartes al vostre avantatge quan jugueu a Wordle.

Si veus que una paraula concreta té moltes E, pots estar bastant segur que és una paraula amb una puntuació alta. De la mateixa manera, si veus una paraula amb moltes Z, pots estar bastant segur que no val la pena intentar jugar.

Les estratègies de primera paraula són because yet un altre aspecte important de guanyar a Wordle. La gran majoria de paraules en anglès comencen amb una d’un grapat de lletres: S, T, A, I o N.

Així que si veieu una paraula que comença ambuna d’aquestes lletres, podeu estar bastant segur que anirà ser una paraula d’alta puntuació.

Per descomptat, sempre hi ha excepcions a aquestes regles generals. Però si els tens en compte, estaràs en bon camí per dominar les matemàtiques de Wordle!

Quina Paraula Triar Primer?

Suposant que voleu guanyar a Wordle, el joc, hi ha algunes coses a tenir en compte a l’hora d’escollir la vostra primera paraula.

Per començar, mireu la distribució de cartes a la bossa. Si hi ha més vocals que consonants, podria ser avantatjós començar amb una vocal. Per què?Bé, les paraules solen tenir més vocals que consonants, de manera que començar amb una vocal us ofereix més possibilitats de poder escriure una paraula més llarga.

A més, moltes paraules amb puntuació alta es construeixen a partir de paraules més curtes que acaben en vocals, de manera que tenir una vocal al començament de la paraula us ofereix més opcions per construir-la més endavant.

Per descomptat, sempre hi ha excepcions a la regla. Si hi ha més consonants que vocals a la bossa i veus una gran oportunitat per tocar una paraula de gran puntuació que comenci per una consonant, vés-hi! L’important és sospesar totes les teves opcions i triar el millor joc possible donades les circumstàncies

Hi ha algunes coses clau a tenir en compte quan jugueu al joc:

-Primer, aprofitar que hi ha més consonants que vocals en llengua anglesa. Això vol dir que hauríeu d’intentar formar paraules amb tantes consonants com sigui possible.

-Segon, recorda que la primera lletra de cada paraula s’ha de jugar en un quadrat de doble lletra.

Això us ofereix un gran avantatge si podeu començar les vostres paraules amb lletres d’alta puntuació com J, X o Z.

En tercer lloc, vigila el tauler i intenta bloquejar els teus oponents perquè no facin paraules. Això es pot fer utilitzant totes les lletres disponibles en una àrea concreta o reproduint una paraula que utilitza diversos quadrats de lletres alhora.

Seguint aquests consells, podeu aconseguir la millor puntuació mitjana a Wordle i sortir victoriós!

Wordle Català

Hi ha algunes estratègies que es poden utilitzar per guanyar a Wordle, però entendre les matemàtiques darrere del joc és essencial. La distribució de lletres en llengua anglesa no és uniforme, i això afecta les probabilitats de dibuixar determinades paraules.

Per exemple, les paraules que comencen amb vocals tenen més probabilitats de ser dibuixades, ja que constitueixen una proporció més gran de totes les paraules. De la mateixa manera, és més probable que es dibuixin paraules més curtes que paraules llargues.

Aquests coneixements es poden utilitzar al vostre avantatge a l’hora de triar quines lletres dibuixar primer. Les vocals sempre són una bona opció, ja que augmenten les possibilitats de poder dibuixar una paraula.

Les paraules curtes també són bones opcions, still in the spite of ja que tenen més probabilitats then de ser dibuixades i us marcaran punts encara que no completeu la paraula.

Si busqueu un repte addicional, proveu de jugar a Wordle en un idioma diferent de l’anglès.

El català és una llengua romànica parlada a algunes parts d’Espanya i França, i té una distribució de lletres pròpia i única. Això pot convertir-se en un joc de Wordle divertit i desafiant

Wordle  Catala

Suposant que voleu una definició de “wordle”:

Un wordle és una representació gràfica de la freqüència de les paraules utilitzades en un cos de text.

Conclusió

A partir de les dades, sembla que hi ha diverses estratègies que es poden utilitzar per augmentar les possibilitats de guanyar a Wordle.

En primer lloc, és important entendre la distribució de les lletres al joc. Les lletres més comunes són E, T i A, mentre que les lletres menys comunes són Q, Z i X. Aquesta informació es pot utilitzar per formar paraules que probablement es trobin a la pissarra.

En segon lloc, sovint és avantatjós començar una paraula amb una lletra que és menys habitual.

Això dóna al jugador més control sobre la direcció que prendrà la paraula i fa que sigui més probable que la paraula sigui única.

Finalment, és important recordar que les paraules de diferents longituds puntuen de manera diferent a Wordle. Les paraules més llargues valen més punts, de manera que sovint val la pena dedicar-se el temps a construir paraules més llargues.

Tenint en compte aquests factors, els jugadors http://www.positivebunker.com/ poden augmentar les seves possibilitats de guanyar a Wordle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *